Kulinarijum - Predstavitev

DEJAN MASTNAK S.P KULINARIJUM

KULINARIKA JE UMETNOST

ŽIVLJENJSKA IN KULINARIČNA FILOZOFIJA:

Narava je moj največji navdih. Njeni darovi so darilo, ki jih lahko samo z največjo odgovornostjo in tankočutnostjo sprejmemo in preoblikujemo v jedi, ki si jih zapomnimo vse življenje. To je moje poslanstvo.

KULINARIČNO SVETOVANJE
Kulinarika je živa. Vsak dan se pod vplivom trendov pojavljajo novosti, ki jih jutri pričakujejo gosti. Prehitite njihova pričakovanja in se odločite za različne svetovalne ali praktične delavnice, ki bodo izvirale iz vaših potreb in filozofije. Pomagali vam bomo pri pripravi ponudbe (jedilni list, penzionska ali catering ponudba) in vas za nove izzive tudi ustrezno usposobili.

 
ORGANIZACIJA  IN IZVEDBA TEMATSKIH KULINARIČNIH VEČEROV IN TEDNOV TER DEGUSTACIJ
Zahtevnejši kulinarični dogodki zahtevajo profesionalno podporo. Z našo pomočjo lahko v vašem lokalu organiziramo in izpeljemo različne kulinarične večere in tedne ter degustacije (npr. teden dalmatinske kuhinje) ki bodo vašo ponudbo obogatile in pripomogle k ugledu vaše hiše. Poskrbimo tudi za dodatno delovno silo in povezovanje dogodka.

KULINARIČNE DELAVNICE
Za različne zahtevnostne nivoje in interesente (ljubiteljske in profesionalne) organiziramo in izvedemo kulinarične delavnice na lokaciji po vaši izbiri ali pa ustrezno kuhinjo uredimo sami. Glede na posredovane želje o temi kulinarične delavnice vam pripravimo ponudbo. Vse delavnice vključujejo tudi pisno gradivo in recepte.

Kulinarične delavnice so lahko tudi darilo, ki ga kot darilni bon ali namesto rojstnodnevne zabave podarite povabljencem in slavljencu.